Dames Ochtend Voorjaarstoernooi (DOV) 2018

Het nieuwe tennisseizoen komt er weer aan en dus is het weer de hoogste tijd om de inschrijving voor het DOV-toernooi te starten.

Inschrijven kan t/m 4 maart via deze link.

Met ingang van dit jaar kun je voor maximaal 2 dagen inschrijven. Schrijf je in dat geval voor elke speeldag apart in.

Wil je graag meedoen, maar heb je nog geen partner kunnen vinden, stuur dan een mailtje naar dovtoernooi@gmail.com. De commissie probeert dan een partner voor je te zoeken.

Net als voorgaande jaren wordt het toernooi gehouden voor HTC-leden. Er worden uitsluitend dames dubbel wedstrijden in poulevorm gespeeld. De speeldagen zijn dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag van 9 tot 10 uur.

We starten op dinsdag 3 april en vrijdag 8 juni dienen alle partijen gespeeld te zijn. Je speelt op één vaste dag in de week. We vragen je bij inschrijving een tweede keuze in te vullen.

Afgelopen jaar was er te weinig animo voor de vrijdag. We hopen dit jaar voldoende inschrijvingen te krijgen om een poule te kunnen samenstellen.

Het toernooi wordt afgesloten met de Ladies Day, die dit jaar weer op een woensdag wordt gehouden en wel op woensdag 20 juni.

Onze voorkeur gaat uit naar inschrijven via bovenstaande link van toernooi.nl , maar het is ook mogelijk met een formulier, dat in (het halletje van) de winterkantine ligt. Per koppel en per gewenste speeldag lever je 1 formulier in. Dit dient uiterlijk 4 maart ingeleverd te worden in de toernooibrievenbus. Na deze datum kunnen wij je inschrijving helaas niet meer accepteren i.v.m. het indelen van de poules.

De kosten voor deelname aan het toernooi zijn dit jaar hetzelfde gebleven en bedragen € 9,00 per deelnemer per speeldag. Het inschrijfgeld moet worden overgemaakt op rekening:

IBAN NL39RABO0315852402 t.n.v. P.L. Jansen van Galen.

In de omschrijving graag je naam en speeldag vermelden. Deelname aan het toernooi is definitief wanneer de betaling binnen is.

We gaan er weer een sportief seizoen van maken en zien je deelname graag tegemoet!

Namens de DOV-commissie:
Patricia Knegtering, contactpersoon, telefoon: 06-2383 0741
Annemiek Niekerk  
Gea van Ravenstein en 
Poppy van der Veen.