Lid worden

Lid worden van de Hillegomse Tennis Club

Wat leuk dat je interesse hebt om lid te worden van de Hillegomse Tennisclub (HTC). Wordt je voor 1 april lid dan profiteer je met deze extra’s. Het lidmaatschap bij HTC loopt van 1 april t/m 31 maart en geldt tot wederopzegging. Word je tijdens het lopende seizoen lid, dan zal de resterende contributie tot 31 maart aan je berekend worden. Een lidmaatschap geeft je gedurende de periode van 1 april t/m 30 september recht op onbeperkt gebruik van onze buitenbanen en andere faciliteiten van de HTC. Tevens kun je deelnemen aan de activiteiten die door de club georganiseerd worden, zoals toernooien en competities. Deze activiteiten kun je terugvinden in de kalender.

Met dit formulier schrijft u zich als lid van de HTC. Vul alle verplichte (*) velden in en verzend het formulier. Door het insturen van dit inschrijfformulier verklaart u zich akkoord met automatische incasso van de verschuldigde contributie. Mail bij het invulvakje Pasfoto een recente pasfoto mee.


Uw pasfoto
Toegestane formaten: .jpg .jpeg .png .gif (max 5MB).

Bent u recent lid geweest van een tennisvereniging?

speelsterkte enkel

speelsterkte dubbel

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Graag willen wij van u weten of u wilt helpen bij onze clubactiviteiten. Onderstaand kunt u aangeven of u interesse heeft. Wanneer u aangeeft interesse te hebben, geven wij dit door aan de vrijwilligerscommissie. Zij nemen vervolgens contact met u op.


Contributietarieven

  Contributie Inschrijfgeld
Junioren t/m 9 jaar €   35,- geen
Junioren 10 t/m 12 jaar €   55,- geen
Junioren 13 t/m 17 jaar €   85,- € 10,-
Senioren (vanaf 18 jaar) €  150,- € 25,- (tot 1 april 2017 € 0,00!)
Niet-spelende leden €   25,- geen

De betaling van de contributie is alleen mogelijk door middel van automatische incasso en wordt half maart geïnd. In het jaar dat juniorleden 18 jaar worden krijgen zij automatisch gedurende het hele jaar seniorrechten. Wanneer je niet kunt of wilt spelen in verband met bijvoorbeeld een blessure of tijdelijk verblijf in het buitenland, maar wel lid wilt blijven kun je kiezen voor het niet-spelend lidmaatschap.

Ieder lid krijgt, bij tijdige betaling van de contributie, voor aanvang van het seizoen een KNLTB-ledenpas. Met deze pas heb je toegang tot het afhangsysteem. Tevens heb je de ledenpas nodig voor het spelen van competitie en toernooien. Bij verlies of schade kost een nieuw pasje € 10,-. Als KNLTB-lid kun je je aanmelden voor MijnKNLTB (www.knltb.nl). In MijnKNLTB kun je (onder andere) je prestaties bekijken en competitieteams volgen. Daarnaast doen de KNLTB-sponsors regelmatig interessante aanbiedingen aan MijnKNLTB-leden. Op de hoogte blijven van tennisevenementen in Nederland en ander tennisnieuws? Meld je dan aan voor de MijnKNLTB-nieuwsbrief.

Op de KNLTB-ledenpas hoort een recente pasfoto te staan. Is de pasfoto op je huidige tennispas niet meer van deze tijd? Wil je je pasfoto wijzigen, lever dan vóór 1 januari een nieuwe pasfoto aan bij de ledenadministratie, onder vermelding van je naam en geboortedatum, dan staat in het nieuwe jaar je nieuwe pasfoto op de ledenpas.