Recreatief Avond Tennis Toernooi (RAT-toernooi) 2017

Het Recreatief Avond Tennis Toernooi (RAT-toernooi) is een toernooi, waar alle recreatief spelende (= niet competitie) dames en heren seniorleden wedstrijden in poulevorm op doordeweekse avonden, behalve woensdagavond, kunnen spelen. De poules worden ingedeeld naar speelsterkte zodat het ook voor beginnende tennissers een mooie gelegenheid is om wedstrijden te spelen. Dit toernooi is voor deelnemers vanaf 18 jaar.

In enkel- , dubbel- en mixspel worden de onderlinge wedstrijden met een speeltijd van 1 uur per partij gespeeld (2x 25 minuten). Er wordt getennist op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdagavonden vanaf 19.15 uur. Dus tijd genoeg om eerst nog rustig thuis te eten.

De poulecaptain stelt een speelschema samen waarbij uiteraard met beschikbaarheid rekening wordt gehouden. De poulecaptain neemt daarvoor contact met je op vóór het samenstellen van het wedstrijd-schema van jouw poule.

In deze nieuwsbrief van 2017 vind je het inschrijfformulier en het adres om deze in te leveren tesamen met het inschrijfgeld.

Het RAT-toernooi start de 4e week april en duurt tot half juni. Iedere poule-deelnemer speelt gemiddeld in deze periode circa 7 wedstrijden van een uur op een van te voren bekende dag en tijdstip. Ideaal om zonder wachttijd op voor jou gereserveerde banen je wedstrijden van telkens een uur te spelen. Chique toch.

Na afloop van de wedstrijd is er gelegenheid om gezellig met elkaar iets te drinken en na te praten en andere pouledeelnemers te ontmoeten. Een mooie manier om andere leden te leren kennen. Natuurlijk worden de uitslagen van de poule-wedstrijden bijgehouden. Dit doe je door deze op het daarvoor bestemde uitslagenbord, ook dit jaar in de gang tegenover de administratiekamer, de uitslagen te noteren.

Het RAT-toernooi wordt afgesloten met een middag-toernooi-vorm voor alle deelnemers en prijsuitreiking voor de poulewinnaars op de een zaterdagmiddag in juni. Borrel en mini-buffet maken het feest compleet.

Het inschrijformulier (klik hier voor de het enkel toernooi en/of klik hier voor het dubbel toernooi) dient uiterlijk op vrijdag 24 maart 2017 ingeleverd te zijn.

Wanneer men zich opgeeft voor het dubbelspel, dienen beide spelers/speelsters een formulier in te vullen.

We wensen je veel plezier en zien je graag bij het gezellige RAT-toernooi!

De RAT commissie, bestaande uit:

Ellen Witteman, Taco Hellemans en Ron Stokman