Recreatief Avond Tennis Toernooi (RAT-toernooi) 2018

Het Recreatief Avond Toernooi (RAT-toernooi) is een tennis toernooi, waar alle recreatief spelende dames en heren seniorleden wedstrijden in poulevorm op doordeweekse avonden, kunnen spelen. De poules worden ingedeeld naar speelsterkte zodat het ook voor beginnende tennissers een mooie gelegenheid is om recreatief wedstrijden te spelen. Dit toernooi is voor deelnemers vanaf 18 jaar. Het is mogelijk om voor meerdere onderdelen in te schrijven. Nieuw vanaf dit jaar is dat het ook toegankelijk is voor onze HTC competitiespelers.

In enkel- , dubbel- en mixspel worden de onderlinge wedstrijden met een speeltijd van 1 uur per partij gespeeld (2x 25 minuten). Er wordt getennist op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdagavond vanaf 19.15 uur.

De commissie stelt een speelschema samen waarbij uiteraard met uw beperkte verhinderingen rekening wordt gehouden.

Het RAT-toernooi start vanaf maandag 16 april en duurt tot half juni.

Op 16 juni spelen we het slottoernooi en sluiten we af met de traditioneel gezellige borrel en prijsuitreiking.

Na afloop van de wedstrijd is er gelegenheid om met elkaar iets te drinken en na te praten.

De uitslagen van de poule-wedstrijden worden strikt bijgehouden. Dit doe je zelf door deze na de wedstrijd direct door te geven aan de collega’s van de bar/huiskamer. De commissie zorgt daarna dat de opgegeven uitslagen op toernooi.nl worden bijgewerkt.

Schrijf je nu hier in voor het Recreatief Avond Toernooi! dit graag wel voor zondag 18 maart 2018.

Voor vragen en- of opmerkingen tijdens het toernooi kun je terecht op: htc.avondtoernooi@gmail.com.

We wensen je veel plezier en zien je graag bij het gezellige RAT-toernooi!De commissie van het Recreatief Avond Toernooi.