Vrienden van HTC

Het optimaal functioneren van HTC is afhankelijk van de inzet van eigen leden en de ondersteuning door externe groepen, zoals adverteerders en sponsoren. Met de financiële steun van een groot aantal sponsoren wordt jaarlijks een ambitieus trainingsplan gerealiseerd. Hierdoor is HTC niet alleen qua ledenaantal en aantal banen een van de grootste verenigingen van Nederland, maar zit HTC ook qua prestaties bij de top. Met deze inkomsten worden ook evenementen voor alle leden en tennisspelers uit de regio mogelijk gemaakt.

IAA Fresh
IAA Fresh

Specialist in het transport van bederfelijke goederen.

Read More
Aroi Hillegom
Aroi Hillegom

Thai Wok take away & delivery

Hoveniersbedrijf Rens de Rooij
Hoveniersbedrijf Rens de Rooij

Onze hoveniers hebben niet alleen groene vingers, maar ook een groen hart!
Hoveniersbedrijf Rens de Rooij verzorgt de aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen in de Bollenstreek en omgeving.
Rens de Rooij komt uit een tennis-familie, dus het was voor ons een logische stap om de Hillegomse Tennisclub te sponsoren.

Read More
Lijbrandt Telecom
Lijbrandt Telecom

Lijbrandt Telecom is al jaren een trotse sponsor van de Hillegomse Tennisclub. Door middel van deze samenwerking proberen wij een positieve bijdrage te leveren aan de lokale maatschappij. Met het beste telecomnetwerk van Hillegom steunen wij de club en haar leden in het verwezenlijken van hun sportieve doelen.

Read More
De Wit
De Wit
Veenman & Vink
Veenman & Vink

De Hillegomse Tennis Club en Aannemingsbedrijf Veenman & Vink bv hebben elkaar vanaf de oprichting op zakelijk en sportief gebied versterkt.
Niet voor niks is het een van de mooiste verenigingen van Nederland en daar zijn wij als aannemingsbedrijf zeer trots op en bouwen daar graag op voort.

Read More
LJ Sport
LJ Sport

LJ sport is uw partner in sportbeleving. Zo ook met de Hillegomse Tennis Club
LJ sport wil er graag voor zorgen dat de leden van HTC gebruik kunnen maken van de modernste en beste materialen voor het beste resultaat op de Hillegomse tennisbaan.
www.ljsport.nl

Read More
ME Technische Installaties
ME Technische Installaties

ME Technische Installaties is een enthousiaste specialist met een frisse kijk op elektro- en installatietechniek.
Wij maken graag voor u het verschil, met een scherp oog voor detail!
Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent…..
Wij feliciteren HTC met hun 60ste verjaardag.

Read More
de Wit 5
de Wit 5
Brain-Fit
Brain-Fit

Jij wilt je graag energiek en fit voelen en daarom tennis je met plezier bij de Hillegomse Tennisclub. Wil je daarnaast meer rust in je hoofd hebben en een betere concentratie? Beter leren omgaan met stress? Excelleren op het werk of in je sport? Dan ben je bij Brain-Fit aan het juiste adres. Ons unieke programma NeurOptimal® geeft het brein meer veerkracht en flexibiliteit zodat het optimaal kan functioneren. Brain-Fit en HTC de perfecte combinatie voor een persoonlijke verandering.

www.brain-fit.nl

Read More
NORD Drivesystems
NORD Drivesystems

NORD Drivesystems feliciteert HTC met het 60 jarig bestaan en wenst de club veel gedrevenheid toe voor de toekomst.

Read More
Schoonderbeek Electroworld
Schoonderbeek Electroworld

Electro World Schoonderbeek is ruim 600m2 aan scherp geprijsde apparatuur voor in en rondom uw huis. Al 90 jaar advies, installatie en reparatie. Een begrip in de Randstad.

Read More
Ruigrok
Ruigrok
Spierings Herenmode
Spierings Herenmode

Sponsor van het ITF Flowerbulb Tournament feliciteert de HTC met haar 60-jarig bestaan

Read More

Vrienden van HTC: Aarts Sport Hillegom Autobedrijf Kees Bakker Automobielbedrijf B. Joren Banketbakkerij van Dam Bouw en Aannemingsbedrijf Sjaak Tebbens Bram Polderman Mitsubishi Bril Jan’t Clemens Totaalkantoor C.Steenvoorden Damo Natuursteen Delta Apotheek De Nachtegaal De Oosteinde Sierbestrating Drukkerij van Lierop Fysiocentrum Huta Galung Gebr. Griekspoor Herruer Grond-, Weg- en Waterbouw Het Alternatief Het Makelaarshuys Hofzicht Hillegomse Houthandel Hotel Restaurant Grand Café Flora Hypothekenhuys Hillegom IAA Fresh Invited-by KIM Hekwerken BV LJ Sport Lijbrandt Telecom Rioolonderhoud Koesveld ME Technische installaties Meer en Dorp Fysiotherapie Meer Med Clinic Multispeeds Hillegom Nord Aandrijvingen BV Notariskantoor Hurtak & Roodhorst Opportunity Lab Otte Lisse B.V. Pearle Opticiëns Pelikaan Reizen Plus Markt Van der Neut Rens de Rooij Hoveniers Roeland Juweliers Schoonderbeek Electroworld SLN Projecten Spierings Stichting Tennishal Hillegom Tebbens Bouw Tuincentrum de Oosteinde Turenhout Tennisbaan Onderhoud Twins Veenman & Vink Aannemingsbedrijf Vernooy Dakbedekkingstechniek Voges Verpakkingen Weijers Techniek Hillegom 3WT

 

sponsorkaarthtc

 
 
In verband met wegwerkzaamheden is HTC met de auto uitsluitend vanaf NS station bereikbaar! Fietsers en wandelaars kunnen HTC ook vanaf de Sixlaan bereiken.