Voorjaarscompetitie 2018

Inschrijven voor 26 november 2017!

Voor alle leden, lid van de Hillegomse Tennisclub, is het mogelijk om in het voor- en najaar mee te spelen in een competitie van de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond).

De KNLTB heeft voor het voorjaar 2018 bepaald dat alle competities “verkort spelen”. Onderstaand de verklaring van de KNLTB;

Verkort Spelen
Uit onderzoek blijkt dat compact spelen eraan bijdraagt om de competitie aantrekkelijker en planbaarder te maken, wat de behoefte is van vele tennissers. Naar aanleiding van evaluaties omtrent compact spelen tijdens de Voorjaarscompetitie van 2017 bleek echter dat de invoering van een wedstrijdtiebreak tot en met 10 punten én direct een winnend punt bij 40-40, een heel rigoureuze wijziging was. Bovendien was er onvrede over het feit dat de telling per speeldag anders kon zijn. Vandaar dat voor 2018 is gekozen voor uniformiteit in de vorm van verkort spelen in alle dubbelpartijen, wat inhoudt dat de derde set plaatsmaakt voor een wedstrijdtiebreak tot en met 10 punten (twee punten verschil). Lees hier meer over Verkort Spelen. Speeldata 2018?

Wat zijn de kosten? Deelname aan de competitie is niet geheel gratis. Wij vragen een kleine bijdrage per team van €60,-.

Geef je voor 26 november op voor een van de onderstaande competities:

Gemengd dubbel Zaterdag (DE, HE, GD, DD, HD)

Dames Zaterdag (4 DE, 2 DD)

Damesdubbel Vrijdag (4 DD)

Damesdubbel Zaterdag (4 DD)

Damesdubbel Maandag (4 DD)

Dames Zaterdag (2 DE, 3 DD)

Heren Zaterdag (4 HE, 2 HD)
 
Heren Zaterdag (2 HE, 3 HD)

Herendubbel Vrijdag (4 HD)

Herendubbel Zaterdag (4HD)

Gemengddubbel Zaterdag (DD, HD, 2 GD)

Zondag alle competities