Winterdubbel 2017/2018

Welkom op de informatiepagina van de Huiskamer Winterdubbel!

Ook dit jaar organiseert De Huiskamer van HTC weer een open winterdubbeltoernooi. Inschrijven is mogelijk voor leden van HTC, maar ook voor niet-leden en je hoeft zelfs geen lid te zijn van een tennisvereniging!

Wat is De Huiskamer Open Winterdubbel bij HTC?

De Huiskamer Winterdubbel is een winterdubbeltoernooi waarbij je samen met een partner wordt ingedeeld in een poule van 7 koppels. Samen met je partner speel je gedurende de winter (oktober tot en met maart) 6 wedstrijden, waarbij we tijdens de planning proberen om deze mooi over de winterperiode te verdelen.

Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven voor De Huiskamer Open Winterdubbel kan middels één inschrijfformulier op de club of via deze verwijzing.

Hoe werkt het precies?

Samen met je partner wordt je dus ingedeeld in een poule, welke is gebaseerd op jouw opgegeven speelsterkte. Een wedstrijd duurt één uur. Je speelt 10 minuten in en vervolgens speel je 2 sets van 25 minuten, waarbij je doortelt na het behalen van 6 games. Na de eerste 25 minuten wissel je van speelhelft. Je telt door totdat de eerste 25 minuten voorbij zijn en vervolgens begin je opnieuw met tellen.

Wat zijn de kosten? Deelname aan één onderdeel kost €29,50 per persoon. Daarvoor krijg je van de organisatie wel een leuk accessoire en per koppel een lekkere bon voor een schaaltje hapjes.

Aan hoeveel onderdelen kan ik meedoen?

Het is toegestaan om aan maximaal 3 onderdelen mee te doen, waarvan maximaal 2 in hetzelfde onderdeel. Je kunt dus, als dame, bijvoorbeeld meedoen aan 2 damesdubbels en 1 gemengddubbel.

Ik heb nog meer vragen

Heb je nog meer vragen? Neem dan contact op met ons! We zijn te bereiken via winterdubbelhtc@gmail.com. Als organisatie hopen we je deze winter te mogen verwelkomen. Wij kunnen niet wachten totdat we weer gaan beginnen. Eerst nog even van de zomer genieten!

Sportieve groetjes,

Chris, Fons, Natas, Connor, Kim & Dennis