Winterdubbel 2018 – 2019

De inschrijving voor de 6e editie van de Huiskamer Winterdubbel bij de Hillegomse Tennisclub staat open. Dubbelen met je vaste partner of eens mixen met iemand die geen lid is van een tennisclub?

Het kan allemaal bij de Winterdubbel bij HTC deze winter! 

 

Wat is de Winterdubbel precies?

De Winterdubbel is een dubbeltoernooi op zondagen (m.u.v. de weken tussen Kerst en Oud & Nieuw) tussen oktober 2018 en maart 2019. In een poule van gemiddeld 7 koppels speel je gedurende de winter ongeveer 6 wedstrijden per onderdeel. Je speelt dus gemiddeld één keer per maand een wedstrijd. Meerdere onderdelen inschrijven kan dus ook! Aangezien je in een poule wordt ingedeeld speel je gegarandeerd 6 wedstrijden en het inschrijfgeld is slechts €29,50 per persoon per onderdeel. Daarmee zijn we veruit de goedkoopste van de Bollenstreek!

 

Hoe kan je meedoen?

Je kunt meedoen door je in te schrijven via Toernooi.nl of via het inschrijfformulier winterdubbel-2018-2019. Lukt het beide niet? Dan kun je een e-mail sturen met jouw adresgegevens, bankrekeningnummer en verhinderingen naar winterdubbelhtc@gmail.com. Dat e-mailadres kun je ook gebruiken voor vragen of opmerkingen met betrekking tot jouw inschrijving. 

 

Heb je dringende vragen? Dan mag je ons ook altijd whatsappen op 06-34320130. 

 

Wij hopen je deze winter te zien in de hal van HTC!

 

Groetjes,

Chris, Fons, Maaike & Dennis